AMD Strela

 

Ристо Ангелов нов директор на Центарот за вработување во Струмица

Ристо Ангелов нов директор на Центарот за вработување во Струмица
Објавено на: 10 Oct 2017

Нов директор на Центарот за вработување во Струмица е Ристо Ангелов, дипломиран правник. Тој и досега работеше таму. Ангелов доаѓа на местото на досегашната директорка Павлинка Георгиева. Директорската смена е објавена во Цетралниот регистар на Република Македонија.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK