AMD Strela

 

Хуманитарен новогодишен балетски концерт на Реверанс *За Нина*

Хуманитарен новогодишен балетски концерт на Реверанс *За Нина*
Објавено на: 03 Jan 2019

Овој пат за Нина! 
Да го проследиме новогодишниот концерт на Студиото за модерен балет „Реверанс“ во уште едно божиќно хуманитарно светло, овој пат за Нина, за едно волшебно девојче кое му се радува на детскиот живот, стои во поканата за вечерашниот концерт во Домот на АРМ со почеток во 19 часот.
Нашите мали и големи играчи ќе го покажат најдоброто од себе, преку своите кореографии ќе ви раскажат по една приказна која ќе ви ги стопли срцата, а нашата специјална гостинка со својот саксофон ќе ја разигра вашата душа.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK