AMD Strela

 

In memoriam:Почина новинарот Георги Појразовски

In memoriam:Почина новинарот Георги Појразовски
Објавено на: 04 Jan 2019

Денес по кусо боледување  на 65 годишна возраст почина новинарот Георги Појразовски.

Роден е на 14 јули 1954 година.

Во својот долг работен век беше долгогодишен дописник на Македонската Радио Телевизија од Струмица-Македонско радио, како и дописник на весникот „Нова Македонија“, белградски „Спорт“, соработник на „Студентски збор“ и на други медиуми.

Беше основач и сопственик на „Експрес Радио“ од Струмица.

Појразовски ќе биде погребан утре на Градските гробишта во Струмица.

Aster Fest Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK