AMD Strela

 

Куп „КРАП 2019“ – 10 јубилеен, натпревар во спортски риболов

Куп „КРАП 2019“ – 10 јубилеен, натпревар во спортски риболов
Објавено на: 20 Aug 2019

На езерото Мантово на 18.08.2019 година, беше одржан традиционалниот Интернационален “КУП Крап 2019“ во организација на Риболовниот клуб Крап-Радовиш.

Со овој натпревар беше прославен Јубилејот „10 години“ постоење на Сррк Крап-Радовиш.

 Во натпреварот кој беше во дисциплината „Пливка“ учествуваа 14 екипи од Македонија и Србија, а се натрпеваруваа во зони-поединечно и екипно.

Преземено од Radovis news

Повеќе на следниот линк:

http://radovisnews.mk/%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D1%83%D0%BF-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BF-2019/?fbclid=IwAR1Y6z1UsRONge5rfM5zpz0a7zyiY87-gUOQN0qgeZVegwNu1QUeiURlwic

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK