AMD Strela

 

На повеќе локации во Струмица се поставуваат чешми за пиење-мали фонтани

На повеќе локации во Струмица се поставуваат чешми за пиење-мали фонтани
Објавено на: 26 Aug 2019

Во рамки на кампањата Еко Фронт во организација на Општина Струмица и ЈПКД Комуналец, период  согласно претходно утврдена скица усогласена со просторот во кој се поставуваат се започна со реализација на проектот за изработка и поставување на чешми за пиење вода, мали фонтани, на девет локации на територија на Општината.

Со овој и со уште многу други проекти, општина Струмица продолжува да се грижи за потребите на граѓаните, како и за разубавување и урбанизација на просторот. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK