AMD Strela

 

В петок и сабота Агро саем во Струмица

В петок и сабота Агро саем во Струмица
Објавено на: 27 Aug 2019

На 30 и 31 август во Струмица ќе се одржи Агро саем 2019. За содржината и целта на оваа саемска манифестација, денеска, на заедничка прес коференција информираа градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски и Борче Јанев, претседател на здружението „Проагро фармери“ од Струмица.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK