AMD Strela

 

„Комуналец“ денес ќе дели канти за отпадоци во Свидовица

„Комуналец“ денес ќе дели канти за отпадоци во Свидовица
Објавено на: 29 Aug 2019

Во рамки на еколошката кампања “Еко Фронт“, која ја спроведуваат Општина Струмица  и Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“, продолжува акцијата на делење на канти за отпадоци за индивидуалните домаќинства.

Денес канти за отпадоци ќе бидат поделени на домаќинствата на населеното место Свидовица.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK