AMD Strela

 

“Еко Фронт“ акција за генерално чистење на Спомен костурницата

“Еко Фронт“ акција за генерално чистење на Спомен костурницата
Објавено на: 05 Sep 2019

Во рамки на еко кампањата “Еко Фронт“, работни единици од одделенијата „Комунална хигиена” и „Градско зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец” започнаа акција за генерално чистење на Спомен Костурницата на ридот Самораница над градот.

Целта на акцијата е да се зачува генералната слика на најчиста општина во Македонија.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK