AMD Strela

 

ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА ИРСКИ ПАБ

ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА ИРСКИ ПАБ
Објавено на: 10 Sep 2019

Уникатно доживување со ледено пиво, жива музика, одлична храна и опуштена атмосфера во Гуливер!


Деновиве Струмица се збогати со нов локал каде може да уживате во квалитетна храна за одлични цени, рок музика, свежо пиво и други пијалоци.

Guinness, Corona или сепак Скопско? - Љубезниот персонал ќе ве пречека на ул.24 Октомври бр.48 вторник-недела од 09-01h!

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK