AMD Strela

 

Јаболко за секој ученик во струмичките основни училишта

Јаболко за секој ученик во струмичките основни училишта
Објавено на: 28 Oct 2019

Околу 5.000 ученици од сите основни општински училишта денеска добија по едно јаболко. Со тоа започна реализацијата на проектот Здрав оброк за секое дете.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK