AMD Strela

 

Советот на општина Струмица ја одржа 28 седница

Советот на општина Струмица ја одржа 28 седница
Објавено на: 29 Oct 2019

Четиринаесет точки денеска беа на дневен ред на 28 седница на Советот на општина Струмица. Еве што во изјавата за медиумите рече претседателот на Советот, Марјан Даскаловски.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK