AMD Strela

 

Одржана третата форумска сесија во рамките на Буџетскиот форум

Одржана третата форумска сесија во рамките на Буџетскиот форум
Објавено на: 01 Nov 2019

Во големата сала на домот на АРМ, синоќа се одржа третата форумска сесија во рамките на Буџетскиот форум во општина Струмица 2019/2020 година.

На оваа сесија беше направен преглед на планираните расходи по дел од буџетската програма „Ј“ за 2020 и потпрограми - развојни програми: Урбана опрема, Нови зелени површини, Нов Парк - АТШ Берово, Нови канализации во Општина Струмица, Уредување на канал Крушевска Република, Канализациони системи во с.Вељуса, Изградба на мрежа за гас и Енергетско ефикасни фасади.

На сесијата се утврдуваа и граѓанските приоритети.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK