AMD Strela

 

Општина Струмица ги објави мерките против загадувањето на воздухот

Општина Струмица ги објави мерките против загадувањето на воздухот
Објавено на: 05 Nov 2019

Видео: Градоначалникот Коста Јаневски денеска ги презентираше мерките за подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух во Струмица.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK