AMD Strela

 

Поставена е трибина со столчиња на фудбалското игралиште „Филип Лазаревски“

Поставена е трибина со столчиња на фудбалското игралиште „Филип Лазаревски“
Објавено на: 07 Nov 2019

Општина Струмица во соработка со клубовите кои го користат фудбалското игралиште „Филип Лазаревски“ постави трибина со капацитет од 150 столчиња. Трибината е направена со заедничко учество на сите клубови, а столчињата се донација од ФК „Беласица“.

Општинското игралиште ќе го користат фудбалските клубови „Беласица“, „Академија Пандев“, „Тиверија“, женскиот фудбалски клуб „Тиверија“ како и спортската паралелка – Струмица.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK