AMD Strela

 

Фото:Одбележан Светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди

Фото:Одбележан Светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди
Објавено на: 19 Nov 2019

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и Полициската станица за БПС Струмица, во партнерство со Републичкиот и Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, преку превентивна акциска контрола го одбележа Светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди, поделувајќи флаери на учесниците во сообраќајот под слоганот: Време е! Разбуди ја свеста и кажи СТОП за смртта на патиштата.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK