AMD Strela

 

В недела ќе биде затворен за сообраќај булеварот „Маршал Тито“ поради кроење дрвца

В недела ќе биде затворен за сообраќај булеварот „Маршал Тито“ поради кроење дрвца
Објавено на: 26 Nov 2019

В недела, на 1 декември, екипи на ЈПКД „Комуналец“ во соработка со Општина Струмица, ќе извршат есенско кроење на дрворедите кои се наоѓаат на  булеварот „Маршал Тито“ (од Глобал до фонтаната на кружниот тек).

Со цел за поуспешно и поефикасно завршување на акцијата се известуваат сите граѓани да ги отстранат и да не ги паркираат своите возила на овој дел од булеварот во времето од 09 до 15 часот.

Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време булеварот ќе биде затворен за сообракај.

Извор: Соопштение на општина Струмица

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK