AMD Strela

 

Паб квиз Енигматик в недела во Irish pub GULLIVER

Паб квиз Енигматик в недела во Irish pub GULLIVER
Објавено на: 26 Nov 2019

Паб квиз Енигматик и Irish pub GULLIVER ве канат на следниот паб квиз што ќе се одржи в недела на 1 декември со почеток во 19:00 часот.

Овој паб квиз ќе биде тематски и темата ќе биде ФИЛМ.

Формирајте екипа од 2-6 члена, пријавете се и дојдете да се забавуваме и да го докажуваме нашето знаење.

За најдобрите екипи следуваат награди.

Комерцијална објава

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK