AMD Strela

 

Утре ќе се одржи последната форумска сесија на Буџетскиот форум во општина Струмица

Утре ќе се одржи последната форумска сесија на Буџетскиот форум во општина Струмица
Објавено на: 27 Nov 2019

Утре со почеток во 18:00 часот во ДОМ на АРМ (Голема Сала), ќе се одржи Петтата форумска сесија на Буџетскиот форум во Општина Струмица 2019/2020 година.
На оваа сесија учесниците ќе имаат можност да учествуваат во изборот на приоритетна програма/проекти за реализација од буџетот на општина Струмица за 2020 година.
-Присуството и активното учество на граѓаните ќе биде од особено значење за успешно спроведување и реализација на Форумот во заедницата - Буџетски форум во Општина Струмица 2019/2020 година, со што ќе ја потврдиме транспарентноста и партиципативноста на граѓаните во креирањето на буџетот и општинските политики, информираат од општина Струмица.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK