AMD Strela

 

„Комуналец“ почна со есенско чистење на поројот на „Крушевска Република“

„Комуналец“ почна со есенско чистење на поројот на „Крушевска Република“
Објавено на: 01 Dec 2019

Екипи од ЈПКД ,, Комуналец“ почнаа со  чистење на каналот долж улицата „Крушевска Република“.

Рачно и со механизација се врши есенско  чистење на поројот од треви кои вегетирале во летниот и есенскиот период, и од  разновиден отпад фрлен во него.

Се  апелира посебно до граѓаните кои живеат покрај каналот отпадот да не го фрлаат во него, туку истиот да го пријават на телефонски број 034 325 909 за да биде подигнат.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK