AMD Strela

 

Се уредува дрворедот на булеварот „Маршал Тито“

Се уредува дрворедот на булеварот „Маршал Тито“
Објавено на: 01 Dec 2019

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денеска продолжија со  есенско кроење на дрворедите.

Се работи на малиот градски парк на булевар Маршал Тито (наспроти Глобал), и со кроењето и отстранувањето на исушените гранки  се продолжува до фонтаната кај поштата од двете страни на булеварот.

Уште еднаш се апелира до сите граѓани да ги отстранат своите  паркирани возила во тој дел од булеварот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK