AMD Strela

 

Видео:Дали прекумерната употреба на пестициди и вештачки ѓубрива е бавен, но сигурен трујач на човечкиот род

Истражувачка сторија на ЕД „Планетум“ од Струмица колку и како се користат пестицидите и вештачките ѓубрива во земјоделството, какви последици оставаат врз здравјето на луѓето и што велат за тоа стручњаците и надлежните институции. Погледнето го видеото кое го подготви новинарот Ристо Тасев, во продукција на Југоинфо и со техничка помош на Фото Студио Зум од Струмица.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK