AMD Strela

 

Изгореа оранжерија и автомобил во Просениково

Изгореа оранжерија и автомобил во Просениково
Објавено на: 30 Jan 2020

Утрово во 04:25 часот во село Просениково, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари интервенираше на гаснење на запален автомобил и оранжерија до која истиот бил паркиран.

Пожарот е успешно локализиран и ливидиран.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK