AMD Strela

 

Гореше сува трева и отпад во Индустриска зона Север

Гореше сува трева и отпад во Индустриска зона Север
Објавено на: 08 Feb 2020

Денес во 13:00 часот во Индустриска зона Север, Територијалната противпожарна единица на Струмица со едно против пожарно возило и 3 пожарникари интервенираше на гаснење на запалена сува трева и отпаден материјал.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.

Благодарение на брзата интервенција спречено е опожарување на објектите и оранжериите кои се наоѓаат во непосредна близина.

Фото:ТППЕ Струмица

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK